Jdi na obsah Jdi na menu
 


FALCO FAN MEETING VE FALKENFLUGOVĚ REZIDENCI

19. 11. 2008

FALCO FAN MEETING VE FALKENFLUGOVĚ REZIDENCI

 

 

 

 

            Nejprve Helden1957 nažhavil svůj notebook a Falkenflug připravil reproduktory. Tyto instrumenty ovšem ještě chvíli počkají. Nyní je na pořadu dne strýček gramofon. Za podpory singlu Satellite to satellite jsme probírali největší Falconovinky v celém universu ;-) Kromě všech možných i nemožných fanynek a fanoušků se náš rozhovor zaměřil na film o Falcovi. Helden1957 se mile rozpovídal a já se nestačil divit. Brzy napíše článek, kde se podělí o své dojmy z filmu úplně se všemi. Na závěr rozhovoru na toto téma mě Helden1957 mile překvapil. Věnoval mi úplně nový originální plakát k filmu o Falcovi, čímž mě hodně potěšil a přihodil další plodný květ do prostorné ošatky jménem „Naše spolupráce“ ;-) I já mám pro něho nejedno překvapení, ale kdo si počká, ten se dočká ;-) Ten pravý čas teprve přijde.

 

 

 

            Pak jsme se již přesunuli k Heldenovu nažhavenému notebooku a nedočkavým reproduktorům a společně jsme se podívali na nové DVD Anniversary edition LIVE Donauinsel. Porovnávali jsme společně nahrávku s DVD LIVE auf der Donauinsel z dubna roku 2004 a všímali si rozdílů. Při bonusu Nachtflug v podání Hansiho Langa z oslavy Falcových padesátin v U4 klubu jsme si vzpomněli na tohoto jedinečného umělce, který letos zemřel. Také jsme si vzpomněli na naši návštěvu U4 klubu, když se Falcova padesátka v únoru 2007 slavila. Opravdu výjimečný zážitek plný Falcovy hudby, parádních výkonů jeho tehdejší kapely a fanouškovských emocí.

 

 

 

Jsem velice rád, že jsem se mohl po nějaké době opět osobně setkat s Heldenem1957, velkým Falcovým fanouškem. V tomto trendu osobních setkání hodlám pokračovat, neboť je to dle mého soudu nejlepší forma kontaktu mezi Falcovými fanoušky, jak jsem již napsal po FALCO FAN MEETINGU V PRAZE.

 

 

 

Co říci na závěr? Snad jen to, že tento meeting byl opět velice přínosný pro nás pro oba a rádi se opět někdy uvidíme, třeba v Heldenově rezidenci ;-) Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Plakát Falco od Heldena

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář