Jdi na obsah Jdi na menu
 


FALCO FAN MEETING V HELDENOVĚ REZIDENCI

25. 3. 2009

FALCO FAN MEETING V HELDENOVĚ REZIDENCI

 

 

Po čtvrteční návštěvě Isoldy jsem v sobotu 7.3.2009 zavítal do Heldenovy rezidence u příležitosti osobního předání dárku vskutku nevšedního. Konečně jsme se řádně sešli po mé únorové návštěvě Vídně a mohli jsme probrat situaci ohledně srazu hardcore fandů v Rakousku i nejnovější Falcodění u nás.

 

 

Nevšední záběry z ULTRA RARE DVD s Falcem v Dominikánské republice potěšily kolegu Heldena1957 stejně jako Isoldu. Byl velice nadšený a rozplýval se blahem ;-) Jen trochu litoval, že letos nemohl na sraz fandů do Vídně se mnou. Ale povinnosti si vhodnější čas nevybraly. A tak si můj kolega z FW mohl vše vynahradit alespoň novými záběry z oslavy Falcových čtyřicátin či dalšími perličkami. Obrovskou radost měl zejména z písní Ganz Wien a Helden von heute.

 

 

Jak jsem psal i v článku po posledním pražském meetingu, tenhle disk je velkou vzácností a všichni víme, že nezůstane jen u toho ;-) Oproti vzácným DVD se mi bohužel ještě nepodařil připravit dárek č.1, který jsem utajil i ve vyprávění o srazu ve Vídni. Ale kdo si počká, ten se dočká ;-)

 

 

Čas se naplnil a odpolední oslava se nachýlila ke konci. Poté následovala ještě jedna večerní, ale ta už s Falcem příliš společného neměla. Večerní partičku bowlingu jsem opět prohrál, ale už jen těsně. Co se dá dělat, Helden1957 je opravdový šampion ;-)

 

 

A tak další příjemný FALCO FAN MEETING máme za sebou a těšíme se na další. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář