Jdi na obsah Jdi na menu
 


KLUB PŘÁTEL ZPĚVÁKA FALCA

Klub přátel zpěváka Falca

 

            Klub přátel zpěváka Falca (dále jen KPZF) je prvním českým spolkem pro opravdové Falcovy fanoušky. Sestává z kultivovaných členů, kteří jsou nadmíru fascinováni Falcem, jeho životem, hudbou, texty apod. a v těchto oblastech se aktivně zapojují do dění.

 

            KPZF založil Josef Falkenflug 22. dubna 2009 a stal se jeho předsedou, který začal soustavně pracovat na myšlenkách a stanovách KPZF. Tyto myšlenky byly zatím stručně představeny v NEWS na českých Falcostránkách FALCO, YOU ARE WONDERFUL! na www.Falcowonderful.estranky.cz, které se tímto staly prvním oficiálním „hřištěm“ KPZF.

 

            Předseda se stará o formální chod KPZF, další kroky konzultuje s jednotlivými členy KPZF.

 

            Na čem si KPZF a jeho členové zakládají? Hlavním východiskem je osobní kontakt mezi členy, návštěvy zahraničních FALCO FAN MEETINGŮ a výpravy „za Falcem“, pořádání malých i velkých FALCO FAN MEETINGŮ v České republice, které slouží zejména k diskuzi o Falcovi, k seznámení s novými přírůstky ve Falcosbírce, k poznávání významných Falcomíst apod. Jde o to, abychom se všichni mezi sebou znali osobně. KPZF funguje jako seriozní a akceschopný subjekt, pro který je důležité kvalitní a spolehlivé jádro členské základny.

 

Hlavními cíli KPZF jsou: utvoření pevného českého FALCOfanouškovského jádra, diskuze o Falcovi ve všech podobách a o novinkách spojených se současností, obohacování jednotlivých Falcosbírek o běžné, zejména však o vzácné a bombastické Falcomateriály.

 

Členy KPZF se stávají rozumní lidé, kteří jsou velkými Falcofanoušky, kteří se rádi setkávají s ostatními členy a jsou s nimi v pravidelném kontaktu. Členem KPZF se zájemce může stát ve chvíli, kdy se po domluvě setká osobně minimálně s jedním členem KPZF (výjimky uděluje předseda KPZF), kde např. představí svou vizi budoucnosti Falca u nás, seznámí předsedu se svou Falcosbírkou apod. Podrobnosti a další konkrétní dotazy konzultujte výhradně přes Falkenflug@centrum.cz.

 

Členové se aktivně podílejí na vyhledávání nových poznatků o Falcovi, čímž rozšiřují obzory ostatních členů. Členové dále fascinují ostatní spřízněné Falcofanoušky z KPZF svými novými úchvatnými přírůstky ve Falcosbírce či sdělují oblast svého současného zájmu, co se týká dalších kroků kupředu v oblasti Falca, např. nové Falcoprojekty na webových stránkách, kontakty se zahraničními fanoušky, cesty do Rakouska, Německa apod.

 

Členem KPZF se nemohou stát nedůvěryhodné osoby, nekultivovaně se chovající (sprosté) osoby či pochybné internetové nicky, které nikdo z členů nikdy neviděl, které z různých důvodů odmítají osobní setkání s členy apod.

 

Tyto myšlenky a stanovy KPZF nabývají platnosti dnem založení KPZF a mohou být v budoucnu předsedou upravovány. Poslední aktualizace proběhla dne 19.04.2011.

 

Josef Falkenflug, předseda KPZF