Jdi na obsah Jdi na menu
 


FALCO FAN MEETING V PRAZE

18. 11. 2008

 

FALCO FAN MEETING V PRAZE

 

 

Po odchodu z plakáty posetého nádraží jsme se pohodlně usadili v jedné nejmenované pizzerii a rozprávěli nad skleničkou o Falcovi. Do našich kin právě dorazil film o Falcovi, tudíž jsme si popovídali i o tomto kontroverzním filmu a těším se, že se náš pohled na tento snímek brzy na FALCO, YOU ARE WONDERFUL objeví. Isolda viděla film již 13.11.2008 dopoledne v multikině Ládví, je z filmu velmi znechucena a nadávala na něj celé setkání. Kýč jak bič. Film obsahuje spoustu nepřesností a mnoho věcí tam chybí. Není to o ničem jiném, než jak je pořád opilý, jak fetuje, hulí a válí se s ženskýma. Pořád ho tam prezentujou, jak byl děsně vulgární. To mi k němu vůbec nesedí. Film má jen jediné poselství: zhnusit ho fanouškům. Isolda by byla těžkou konkurencí i pro zkušeného snipera, neb film totálně odstřelila. Tolik stručný a jasný názor Isoldy. I Falkenflug brzy na film půjde a přinese svoje dojmy.

 

 

Ale Falco není jen film o něm, a tak jsme probírali své oblíbené písničky, trochu i Falcovo soukromí a další pikantnosti. Mile jsme si popovídali o kráse Falcových koncertů, o Falcovi v Praze, o všech možných i nemožných fanynkách a fanoušcích, při čemž jsme se nejednou od srdce zasmáli. Hodně nás zajímaly články o Falcovi, které jsme si spolu s různými fotkami vyměnili, bylo toho opravdu hodně… Za své široké spektrum Falcoznalostí obdržela Isolda od Falkenfluga vyznamenání, tedy oříškovou čokoládu, z níž byla velice potěšena.

 

 

Z pizzerie jsme zamířili na Václavák a ještě jednou vyfotili plakát k filmu o Falcovi, kterých roste po Praze jako hub po dešti. Navštívili jsme Bontonland a obhlíželi Falcosituaci na českém trhu. O nové Anniversary DVD Donauinsel je zde zřejmě takový zájem, že tu už nebyl ani jediný kousek. Praha Falcem opravdu žije a jsem moc rád, že se zde občas při svých putováních zastavím.

 

 

Náš společný čas se nachýlil, Falkenflug musí pokračovat vlakem domů. Ještě před odjezdem nafotíme nějaké obrázky u plakátů na hlavním nádraží a míříme každý do svého domova.

 

 

Ale nejen o Falcovi a jeho plakátech k filmu byl tenhle meeting. Byl také o dvou lidech, kteří si mají o Falcovi opravdu co říct, a to nejen o něm. Isolda a Falkenflug mají rovněž spoustu společných zájmů. V Isoldě jsem nalezl nejen velkou a rozumnou Falcovu fanynku, ale také člověka, s kterým je příjemné si povídat a ještě příjemnější se něco velkolepého dozvědět.

 

 

Jsem velice rád, že jsem se mohl opět setkat s dalším Falcofanouškem a rozšířit seznam těch z vás, s kterými se znám osobně, což je pro mě vždy nejpřínosnější. A doufám, že nejen pro mě. V tomto trendu osobních setkání hodlám pokračovat, neboť je to dle mého soudu nejlepší forma kontaktu mezi Falcovými fanoušky. I proto jezdím každoročně na setkání zahraničních fandů do Vídně. Z tohoto pražského meetingu se s Isoldou vracíme velice nadšeni a začínáme plánovat další setkání v České republice, třeba i se zahraniční účastí našich sousedů.

 

 

Co říci na závěr? Snad jen to, že tento meeting byl moc fajn a rádi se opět někdy uvidíme. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky FALCO FAN MEETING V PRAZE

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář