Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední Falcosraz v roce 2009

10. 1. 2010

Poslední Falcosraz v roce 2009

 

 

 

            Poslední FALCO FAN MEETING se spolupracovníkem Heldenem měl vánoční nádech. Aby také ne, sobota 26.12.2009 hovoří za vše. Hned na úvod musím prozradit, s čím se Helden jistě každému rád pochlubí. Jak se říká, musel „bejt celej rok nemožně hodnej“, protože pod stromečkem našel jeden moc vzácný Falcokousek. Je to nádherné LP Data de Groove, originál z Rakouska! Tohle parádní Falcovo album v mojí sbírce originálních desek zatím chybí, ale co není dnes, může být zítra ;-) Na druhou stranu mám dvě různá vydání singlu a k těmto dvěma deskám ještě singl na CD, takže remíza ;-) Protože byl Helden celý rok opravdu hodný, dočkal se také ode mě Falcodárku ;-)

 

 

 

            Aby toho nebylo málo, do Heldenovy sbírky přibyla nedávno také malá deska Body next to Body. Nebudu psát ale jen o deskách a naší Falcosbírce ;-) Osobně jsme ještě zhodnotili nové CD The Spirit never dies a předal jsem informace o Borkově knížce z úterního srazu v Ústí nad Labem. Dále jsme rozprávěli o Falcoakcích v únoru 2010. Letos to nebude o nic snazší než loni. Finální rozhodnutí, co s letošním rokem provedeme, jsme prozatím odložili na později. Pracovní vytížení a nasazení nás obou bylo v těchto chvílích velké.

 

 

 

Stejně jako v úterý s Mirkem na srazu v Ústí, také s Heldenem jsme probírali Falcobudoucnost u nás. Uvažovali jsme, zda, kdy a kde bychom mohli větší FALCO FAN MEETING v České republice uskutečnit. S Mirkem samozřejmě můžeme počítat.

           

            Poslední Falcosraz v roce 2009 se nám povedl a těšíme se na další smysluplnou diskuzi nejen mezi námi dvěma. Do té doby, třeba i s vámi, na Falcanou ;-)

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář