Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sobotní hvězdy Sázavafestu

3. 8. 2013

Sobotní hvězdy Sázavafestu

 

V sobotu se na Sázavafestu v zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou představily další hvězdy. Jako první na MTV Stage pozdravily diváky spíše hvězdičky. V pravé poledne zahráli několika stovkám diváků Koblížci, Objev roku v anketě popularity Český slavík. Kvůli nesmírnému horku, které na festivalu opět panovalo, působilo publikum po obědě spíše ospale.

 

Gambrinus Stage ovládla po půl třetí skupina Blue Effect. Ani drobný technický problém ostřílenou skupinu nevykolejil. Radimu Hladíkovi praskla struna. Než se mu ji podařilo přivést opět k životu, vystřihl zbytek skupiny Michaela Jacksona, a to jeho písničku Bad.

 

Spojení rocku, folku a country. Nemožné? Ani náhodou! To je pohodová polská dvojka Paula and Karol. Horké odpoledne zpočátku publikum příliš nerozhýbalo, nicméně po chvíli se vydali někteří fanoušci pod pódium, kde se dali do tance. V závěru vystoupení této fantastické polské dvojky se diváci dožadovali dalších a dalších písniček.. Nicméně francouzské uskupení Maia Vidal se také potřebovalo připravit, a tak ke smůle všech roztančených musela polská dvojka opravdu skončit.

 

Krátce před devatenáctou hodinou dorazila do zámeckého areálu Falcovými fanoušky dlouho očekávaná skupina Falco Tribute Band. Vystoupení rakouských borců a informacím ze zákulisí se budeme věnovat v samostatném článku.

 

Příjemná letní noc patřila také britské skupině Monarchy, která všechny přítomné osvěžila elektronickým popem. Zatímco v Anglii je Monarchy známým pojmem, v České republice si své fanoušky musí tahle skupina teprve získat. Její členové se schovávají pod masky, čímž si chrání své soukromí nejen před britským bulvárem.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář