Jdi na obsah Jdi na menu
 


FALCO FAN MEETING WIEN 2008 STYLEZ CLUB

27. 2. 2008

FALCO FAN MEETING WIEN 2008

 

STYLEZ CLUB

 

 

 

 

Part I, Falcoakce, přípravy a odjezd do Vídně (Autor: Helden1957)

 

 

 

 

Cestu na Falco Fan Meeting jsme plánovali už od akce v roce 2007 a jak je tomu každý rok, tak jsme si řekli, že u „oslav“ 10. výročí FALCA nesmíme chybět.

První zmínku o tom, že by se mělo konat něco velkého, mi řekl Flug, který byl na akci v roce 2007. A taky že ano! Už netrpělivě od prosince 2007 jsem sledoval všechny Falcostránky, kde se co objeví. A objevilo se, na stránce bibiane.com bylo toto:

 

 

 

FALCO EVENTS 2008 in vienna:

 

 

 

             bibiane and discnator feat. stylez club proudly presents:

 

 

 

             FALCO 2008 10 years a ago...fast schon eine Ewigkeit…

 

 

 

             Es wird ein chilliger Event du vor und wir hinter der Bar…

 

 

 

             jeanny dry… will welcome you

 

 

 

             In a amazing club atmosphere 

 

 

 

             DJ Line, 2 big Vidiwalls, and fantastic Falco Material  

 

 

 

             Friday 8th February from 20:00 until open end

 

 

 

             Location:

 

 

 

             Stylez club > click here

 

 

 

             Neubaugasse 10 > click here - google maps

 

 

 

             1070 Vienna

 

 

 

             Pls contact: bibianem@gmail.com

 

 

 

Poté jsme objevili i další akce. Samozřejmě se konala akce i ve známé disco U4. Ale program Falcoskupiny v čele s Thomasem Rabitschem byl stejný jako v roce 2007, na který jsme zavítali. Takže bylo jasné, že to bude akce ve Stylez clubu, kterou navštívíme.

 Flug napsal našemu známému, který tuto akci společně s Bibiane pořádal. Odpověděl, že se na nás těší, a že to bude opět internacionální meeting, když přijedeme znovu my Češi. A jak jsme se poté dozvěděli, dorazili hosté nejenom z Čech – ale o tom až později.

Teď k samotné akci a přípravě na ni. Jako každý rok jsme se s Flugem týden před akcí setkali a vyřídili všechny věci: vlaky, peníze, program ve Vídni a stanovené cíle. Jelikož já jsem už naplno pracující člověk, tak jsem se nemohl uvolnit na celý týden Falcových oslav a Flug je student a bylo zkouškové období a měl s tím spoustu spojených povinností, takže to nebyla taky sláva, ale jeli jsme!!! Vzal jsem si dovolenou od 7.2.2008 a ten den jsem vyrazil za Flugem. Ve čtvrtek večer jsme ještě vše dopřipravili tak, abychom mohli v pátek vyrazit směr Wien.

8.2.2008 jsme vyjeli naším vlakem na Wien-Südbahnhof, kam dorazil akorát po obědě. Jako vždy se nám podařilo natrefit na polský vlak, kde nám v kupé opět svojí polštinou nabízela stevardka svoje předražené potraviny. Po příjezdu pokračovala naše cesta na stanici metra, kde jsme si zakoupili lístek 24 Stunden Wien do vídeňské městské dopravy. Na automatu jsem potom nastavil slovinštinu a vídeňský občan, který šel po nás, byl trochu zmatený :-)

 

 

 

Part I, Falcoakce, přípravy a odjezd do Vídně (Autor: J.F.)

 

 

 

 

Ještě mám v živé paměti famózní vystoupení Falcoskupiny z loňského února. Bylo to super, ale právě přichází únor 2008, kdy uplynulo 10 let od nejsmutnější chvíle ve Falcově kariéře a Wien svolává své fandy opět zpět. Naše cesta směřuje do Stylez clubu na velký Falcomeeting, protože vystoupení Falcovy skupiny v U4 bylo stejné jako loni.

Heldenova bezchybná spolupráce, moje zařizování. A výsledek? Báječné chvíle ve Vídni, spousta nových nosičů, Falcomaniaků a skvělých vzpomínek nejen na nejlepšího zpěváka všech dob…

Čtvrteční nákup zásob 7. února v supermarketu odstartoval naše finální přípravy. Sbalili jsme zásoby, pustili si TV na dobrou noc a mohli snít o tom, co asi uvidíme a zažijeme den následující…

Ráno v pátek se mi chtělo z postele jako nikdy jindy. Už jsem se moc těšil, jak budeme brázdit pověstné vídeňské ulice a nakupovat hordy nového Falcomateriálu. Vyrazili jsme tedy na nádraží a mastili to vláčkem až do cíle, na Wien-Südbahnhof. Tentokrát jsme bohužel pro sebe celé kupé neměli, ale nevadí, i tak bylo místa dost.

Jak píše Helden, koupili jsme lístky na městskou a mohli se vydat do tajů rakouské metropole. A kam směřovala naše první cesta? To se již brzy dozvíte v Part II ;-)  

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky FFM WIEN 2008 STYLEZ CLUB

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Už je to tady!!!

Josef Falkenflug,11. 3. 2008 1:19

Přibyla Part II a hned Part III. Přeji příjemné čtení, Lucy ;-) A ostatním též.

Hurá part II

Lucy_cz,8. 3. 2008 22:42

Super čtění... užuž honem další díl :-)

Poděkování Falkenflugovi

Iva + Dagmara, blog o Falcovi,29. 2. 2008 9:10

Děkujeme Falimu, dobře jsme si početly. A co bude dál, jsme zvědavý, jako opice. Fali, dej zase článek, obě tě milujeme. Čmuk", ale kurňa, radši: pusa, pusa, pusa...Pro FALIHO, našeho FALIHO...!!!