Jdi na obsah Jdi na menu
 


Falcoakce v únoru 2015

4. 2. 2015

Falcoakce v únoru 2015

 

Letošní Falcoakce ve Vídni nabízejí vylepšené prožitky než v loňském roce. Na pódiu se totiž po sedmi letech objeví znovu Falcova originální kapela. Zahraniční internet už zaplavily plakátové pozvánky. Za zmínku stojí dvě takové akce. První se uskuteční na Falcovy narozeniny ve čtvrtek 19. února 2015 v U4 klubu, tradiční Falcově baště. Druhé setkání je v plánu v sobotu 21. února jako tradiční Convention Night.

 

Opět se chystám v únoru do Vídně vyrazit, tak se na program podívejte. Pokud byste měli zájem, můžete se ke mně přidat. Vše záleží na domluvě. Vítáni jsou jak zkušenější návštěvníci zahraničních akcí, tak úplní nováčci. Tak se nebojte ozvat na mail Falkenflug@centrum.cz ;-)

 

            První akce se koná v U4 klubu, a to na Falcovy narozeniny ve čtvrtek 19. února. Conny a spol. vybrali přesně den Falcových 58. narozenin. Co lze v U4 klubu očekávat? Vystoupí Falcova originální kapela, mimo bubeníka Thomase Langa, který bude pracovně v Chicagu. Na bubny se tak představí Flo Holoubek. Chybět tedy nebudou Rabitschové, Pistracher či Skrepek. Při zpěvu se prostřídá několik zpěváků. Mimo to se jako tradičně můžete těšit také na Falcovu hudbu z aparatury až do ranních hodin. Chybět zřejmě nebudou ani videa s Falcem. Zajímavostí je, že čistý zisk z akce půjde spolku, který se věnuje drogové prevenci.

 

Místo konání akce: U4 klub, Schönbrunnerstrasse 222, Wien

Název akce: FALCO 15 – Die Goldfisch´ LIVE

Termín: čtvrtek 19.02.2015 od 21:00, vstupenky v předprodeji na www.oeticket.at za 19 EUR

falco-15----die-goldfisch---live.png

Plakát k akci v U4 klubu.

 

Druhou akcí je tradiční Convention Night, která proběhne v sobotu 21. února. Na FALCO CONVENTION VII se představí jako special guest Boris Bukowski. Vystoupí znovu Falcova originální kapela, představí se také zástupci Falco Tribute Bandu – Martin Böhm a spol. Těšit se můžete na nová aranžmá Falcových songů.

 

Místo konání akce: Steigenteschgasse 94b, Orpheum, Wien

Název akce: FALCO CONVENTION VII.

Termín: sobota 21.02.2015 od 20:00, vstupenky v předprodeji za 24 EUR

 

 

Tolik nejpodstatnější akce věnované letos v únoru Falcovi.

Tak hurá za Falcem! ;-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář