Jdi na obsah Jdi na menu
 


Falcova krvavá koupel

14. 9. 2009

Falcova krvavá koupel

 

 

 

 

Krvavá záplava! Hektolitry krve šplouchají z nebe ve videu k novému Falcovu singlu „Wiener Blut – Die Medizin“. Při natáčení 6. srpna v troskách jedné vídeňské továrny teklo hustým proudem z dvoumetrové výšky na herce, kteří byli převlečeni za anděly, rovných 800 litrů nízkotučného mléka namixovaného s potravinovým barvivem.

S videem, které mělo premiéru 14. srpna v rakouském vysílání „X-Large“, se nerozjíždí jen další Falcův hit, ale také další skandál. Falco způsobuje nepříjemnosti tentokrát úplatným kšeftmanům, které ve značném počtu nalézá mezi představiteli vysoké politiky.

Videozáběry, které Falco používá, jsou jako vždy drastické. V base hrají zločinci, do toho také bývalá miss Rakouska Evelyn Rille jako holka z ulice, ruleta.

Mrtvola, kterou si zahrál Falcův přítel a „osobní referent“ Billy, leží na stole. Falco, stylizovaný jako politik a mafián v jedné osobě, pronáší u řečnického pultu velkohubý kecy a navzdory tomu bere vyznamenání za zásluhy. V další scéně jsou úplatky překládány v bednách z limuzíny do bílého Rolls-Royce.

Natáčení tříminutové nahrávky trvalo 21 hodin od 11:30 dopoledne do 8:30 dalšího dne. Ve 20:00 poslal Falco svou ženu Isabellu s dvouletou dcerou Katharinou domů.

Falco se posílil několika dvacetiminutovými odpočinky v kempinkovém voze, dvěma litry lambrusca a jednou velkou lahví šampaňského. Falco se držel statečně během natáčení až do konce. Jen na detailní záběry od 4:00 ráno už nebyl zpěvák připraven.

Od 29. srpna bude možné koupit nové Falcovo album „Wiener Blut“. 24. září startuje tour v rakouském Klagenfurtu.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

Josef Falkenflug,25. 1. 2010 15:42

Děkujeme moc ;-) Snažíme se přinášet stále něco nového a rozšiřovat povědomí o Falcovi.

Fakt supr!

Kačka (13),25. 1. 2010 14:36

Moc a MOC se mi líbí váš blog o Falcovi!Je fakt,že na NĚJ by se zapomínat nemělo....Fakt dík,zjistila jsem tu o něm hodně informací,které jsem ani sama nevěděla...