Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pustině se Falco odnaučil chlastat!

9. 10. 2009

V pustině se Falco odnaučil chlastat!

(Falco váží v roce 1990 o 10 kilogramů méně a přichází se super LP „Data de Groove“)

 

 

 

V roce 1988 se Falco potopil se svým albem „Wiener Blut“ jako Titanic. Fanoušci, rozmazlení superhity jako „Rock me Amadeus“ nebo „Jeanny“, považovali slabé songy na této desce za nepříliš vtipné, stejně jako když na poslední chvíli odvolal svou německou tour.

 

 

 

Když Falco dorazil k interview do Mnichova, působil jako nový člověk. Od „kommissarských“ dob před osmi lety nevypadal nikdy tak dobře. O 10 kilo lehčí, do hněda opálený, žádné kruhy pod očima, bez povislých tváří a žádné špeky okolo pasu.

 

 

 

Na novém albu „Data de Groove“ Falco válí zase jako za starých časů. S peckami jako „Data de Groove“, „Expocityvisions“ nebo „Alles im Liegen“ má Falco svou pozici v hitparádách jistou.

 

 

 

Tour 1988 zrušil nejen kvůli problematickému předprodeji vstupenek, ale především proto, že byl ze všeho znechucen. Radikální změna prostředí byla v módě. Rakouský rocker se na konci roku 1988 zašil na tři měsíce do australské pustiny, kde se zbavoval závislosti na alkoholu a na kouření.

 

 

 

Když se v dubnu 1989 vrátil ze svého výletu po světě, nechal se rozvést, nanovo si zařídil svůj vídeňský byt a začal pracovat. Svou čtyřletou dceru Katharinu navštěvuje jednou týdně v Grazu. Každé ráno v sedm hodin si jde zaběhnout 5 kilometrů. Nicméně živě už nechce nikdy vystupovat.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Supr,Čupr...=D

Káťa (13),29. 4. 2010 19:59

Tenhle článek z Brava je hezky přeložený! Jsem zase o FalcoInformaci chytřejší...:) Určitě sežeň další!