Jdi na obsah Jdi na menu
 


FALCOSHOP

 

V této sekci nabízím Falcofanouškům originální Falcomateriály: CD, DVD, plakáty, gramofonové desky apod. Neváhejte a obohaťte svou sbírku o nějaký nádherný Falcooriginál, který vám chybí ;-) Piště na Falkenflug@centrum.cz, předmět FALCOSHOP.

 

Na hodnotě jednotlivých Falcooriginálů se domlouvám s konkrétním zájemcem – také podle toho, jak ho znám či jaké mám reference ;-) Velice rád vyměním předměty za něco, co sám nemám. Nabídněte.

 

Hodnotu Falcooriginálů dělím do tří kategorií:

 

NÍZKÁ – N (do 200 CZK), STŘEDNÍ – S (do 500 CZK) a VYSOKÁ – V (nad 500 CZK).

 

Formality: Uvedená cena je bez poštovného, balného apod. Po domluvě možný i osobní odběr na mnou preferovaných místech. Jejich aktuální seznam zasílám až konkrétnímu zájemci dle situace, totéž platí i o možnostech platby. Na dobírku neposílám. Při osobním převzetí a po předchozí domluvě přijímám i eura dle aktuálního kurzu ČNB.

 

 

Nabídka č. 1: Nestává se tak často, abych měl v nabídce originální plakát Falca – a to ještě z dob jeho největší slávy! Ale opravdu je to tak! Plakát jsem pojmenoval

 

Falco v kravatě na ulici (PLAKÁT)

 

Stav: nepoškozený, nikdy nevisel, tudíž žádné zbytky izolepy

 

Hodnota: S

 

Charakteristika plakátu: rozměry 28*40 cm, Falco v košili s kravatou, s typickým účesem, ve FOTOALBU v sekci FOTKY K FALCOSHOPU přikládám foto k nahlédnutí.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky FOTKY K FALCOSHOPU