Jdi na obsah Jdi na menu
 


NEWS 2005

6. 12. 2010

NEWS 2005

 

15.8.2005 dokončuji výroky slavných o Falcovi. Posledními jsou U.Lindenberg, R.Schliesser, A.Humpe, H.Nitsch, O.Dittrich a jako úplně poslední slavní producenti Bollandové. Ve finální podobě umístěno na stránky.

 

2.8.2005 pokračuje úmorná práce na druhé kapitole knihy HOCH WIE NIE.

 

31.7.2005 nadšení stále trvá, překládám další citáty lidí, kteří jsou s Falcem spjati. Dnes jsou to: velmi povídavý H.Fest, dále W.Ambros, Lee & Jazzy, W.Adam, A.Egger a Falcův strýc M.Rehling. Rozšířil jsem sekci O AUTOROVI. Po delší době přidávám další část knihy HOCH WIE NIE. V konečné podobě se dostalo už na první kapitolu. S rozpracovanou druhou kapitolou budu mít ještě spoustu práce.

 

30.7.2005 přidávám do hlavního menu oblast MOJE SBÍRKA, kde se pokouším sepsat vše o svých albech a písničkách.

 

21.7.2005 pokračuji nadšeně z předchozího dne. Povedlo se mi přeložit Munich Girls, které jsou trochu mimo slušné mravy. O jakých dívkách to asi Falco zpívá? :-) Po několika úvodních řádkách to musí být každému jasné. Začínám s překladem Sand am Himalaya.

 

20.7.2005 pokračuji v překládání citátů slavných osobností z počátku února. Dnes jsou to: N.Lauda, S.Kirchberger, P.Maffay, D.Gorny, W.Boning a na závěr Smudo - ten Falca příliš neocenil... Poté se vracím k písním a úspěšně dokončuji překlad písně The star of moon and sun, čímž bude asi nejvíce potěšen Smeke. Když už jsem byl u alba Emotional, přeložil jsem skoro celé Les nouveaux riches, což mi dalo pořádně psychicky zabrat, protože píseň je německo-anglicko-francouzská a má pěkně dlouhý text. Brzy bude celá, schází už jen několik francouzských slov, kde budu potřebovat výpomoc. Na závěr tohoto bohatého dne se snažím něco sepsat o sobě do části O AUTOROVI.

 

27.6.2005 uplynulo již dlouhých 12 let ode dne, kdy Falco řádil na vídeňském Donauinselu, což dnes můžeme obdivovat na DVD. Bohužel mám zítra poslední zkoušku z Teorie masové komunikace, a tak musím bujaré oslavy výročí odložit, stejně jako zdokonalování stránky, na které jsem už dlouho nezapracoval. Doufám, že o prázdninách bude více času.

 

12.3.2005 je velký den našeho tříčlenného týmu. Účastníme se muzikálu FMA v srdci Vídně, v Museumsquartieru. Rozšířil jsem tam svou sbírku Falcosuvenýrů - zakoupil jsem si FMA-tričko a program muzikálu se spoustou fotografií.

 

16.2.2005 se ve vídeňském U4 Clubu koná akce „Vienna Calling“, kam letos vyrážím bohužel sám. Odpoledne před večerním programem nakupuji 3 lístky na muzikál FMA, který bude ve Vídni probíhat od začátku března. K lístkům přibírám také hromadu FMA kartiček, které jsem nabral pro další zapálené Falcovy fandy u nás ;-) Naše výprava (Belce, Helden a já) si zvolila sobotu 12. března. Bohužel se nás více na společné cestě nedohodlo, ačkoliv to na počátku vypadalo nadějně.

 

1.2.2005 se začínají plnit ZAJÍMAVOSTI. Jako první položku jsem zařadil Falcovo osobité vyjádření k legendární písni Jeanny v překladu i originále. Dále začínám tvořit sekci „Řekli o Falcovi“ v ZAJÍMAVOSTECH, která obsahuje citáty slavných osobností, jež se vyjadřují k Falcovi. Mezi prvními sedmi šťastnými jsou A.Schwarzenegger, H.Zilk, P.Alexander, B.Nielsen, M.Spiegel, Prof. S.Weber a T.Rabitsch.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář