Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyjde DVD kolekce Falco - Superstar & Rockidol

10. 2. 2012

Vyjde DVD kolekce Falco – Superstar & Rockidol

 

Letošní únor přináší na poli Falca obsáhlou DVD kolekci. V pátek 17. února vydá Sony sadu šesti DVD s názvem Falco – Superstar & Rockidol. Edice obsahuje prakticky všechna DVD o Falcovi, včetně koncertů. Vydání nabízí téměř deset hodin Falca!

 

Obsah kolekce: Hoch wie nie (dokument), Everything Reloaded (video), Donauinsel Live (koncert), Symphonic (koncert), Falco – Der Poet (dokument) a Falco 3 – Eine Spurensuche (dokument).

 

Pouze poslední DVD bude novinka, i když už se záběry z tohoto DVD před časem objevily v televizi. Otázkou tak zůstává, jestli tahle DVD kolekce stojí za koupi. Její design bude určitě pěkný, horší už to bude s cenou. Mluví se o částce okolo 30 eur, černější předpovědi uvádí cenu dokonce okolo 50 eur, což je neakceptovatelné. Nicméně to vypadá na krásný souhrn o Falcovi, který potěší oko každého fanouška. Je jen škoda, že stále nikdo není schopen vydat „nové“ a oficiálně neznámé záběry Falca. Něco, co by mělo hodnotu a nebyly to jen řeči o Falcovi, jako se to stalo při vydání DVD Falco – Der Poet, které označilo mnoho fanoušků za propadák.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář